zdjęcie_potrawy

302 kcal

kalorie

5.8 g

białko

20.9 g

tłuszcze

17.9 g

węglowodany

Wartości odżywcze

Sałatka z czerwoną fasolą

Zaznacz aby odhaczyć składniki które już masz

Składniki:

miks sałat - 2garść

pomidor

ogórek gruntowy - 1szt.

rzodkiewka - 2szt.

czerwona cebula

kukurydza z puszki - 40g

czerwona fasola z puszki - 40g

szczypiorek - 1szt.

img img img img

poziom trudności

-
+

Ilość porcji

30min

czas przygotowania

sposób przygotowania

Pomidora, ogórka, rzodkiewki i cebulę pokrój na mniejsze kawałki. Wymieszaj w misce wszystkie warzywa. Przygotuj dressing mieszając oliwę z sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Polej sałatkę dressingiem.

Chcesz mieć dostęp do konkretnego planu dietetycznego w niskiej cenie?

Zobacz jakie pyszności dla Ciebie przygotowałam!

oferta_grafika
Gofry owsiane ze skyrem i owocami
Gofry owsiane ze skyrem i owocami
Naleśniki pełnoziarniste z kremem serowo – budyniowym
Naleśniki pełnoziarniste z kremem serowo – budyniowym