Polityka cookies

POLITYKA COOKIES

Administratorem Twoich danych jest DietByKate Katarzyna Koćwin z siedzibą przy ul. Wyzwolenia 5, 97-561 Ładzice, wpisanej do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, pod numerem NIP: 772-241-65-58, REGON: 381066104. W sprawach związanych z przetwarzaniem możesz się kontaktować, używając adresu e-mail: dietbykate@gmail.com.

Podane przez Ciebie dane osobowe będą przetwarzane w celu nawiązania współpracy na podstawie umowy, której przedmiotem są porady żywieniowe.

Podstawą do przetwarzania danych osobowych jest umowa pomiędzy mną jako dietetykiem, a Tobą jako klientem (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) lub wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. Zgodę na przetwarzanie danych możesz cofnąć wysyłając wiadomość e-mail na adres: dietbykate@gmail.com. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością pełnego wykonania zobowiązań, przyjętych przez DietByKate Katarzyna Koćwin w ramach zawieranych z Tobą umów.

Twoje dane osobowe nie będą profilowane.

Strona www.dietbykate.pl korzysta z technologii plików „cookie” w celu prawidłowego funkcjonowania strony.

 

Administratorem Twoich danych jest DietByKate Katarzyna Koćwin z siedzibą przy ul. Wyzwolenia 5, 97-561 Ładzice, wpisanej do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, pod numerem NIP: 772-241-65-58, REGON: 381066104. W sprawach związanych z przetwarzaniem możesz się kontaktować, używając adresu e-mail: dietbykate@gmail.com.

Podane przez Ciebie dane osobowe będą przetwarzane w celu nawiązania współpracy na podstawie umowy, której przedmiotem są porady żywieniowe.

Podstawą do przetwarzania danych osobowych jest umowa pomiędzy mną jako dietetykiem, a Tobą jako klientem (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) lub wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. Zgodę na przetwarzanie danych możesz cofnąć wysyłając wiadomość e-mail na adres: dietbykate@gmail.com. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością pełnego wykonania zobowiązań, przyjętych przez DietByKate Katarzyna Koćwin w ramach zawieranych z Tobą umów.

Twoje dane osobowe nie będą profilowane.

Strona www.dietbykate.pl korzysta z technologii plików „cookie” w celu prawidłowego funkcjonowania strony.